Radu Stroe, ministrul delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, si Mihai Voicu, ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, au depus juramantul de credinta in fata presedintelui Traian Basescu. Dupa depunerea juramantului,
Radu Stroe, ministrul delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, si Mihai Voicu, ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, au depus juramantul de credinta in fata presedintelui Traian Basescu. Dupa depunerea juramantului, Stroe a primit un "cadou" de la presedintele Basescu: o foaie de hartie scrisa. Stroe nu a dezvaluit continutul acesteia, insa a fost marcat de ceea ce scria incurcand traseul prevazut de protocolul Administratiei Prezidentiale pentru asemenea ceremonii.
Desi Basescu a spus ca documentul inmanat nu este secret, Stroe a preferat sa fie mai discret. "Am primit un mic cadou pentru care l-am salutat pe presedinte marinareste si o sa vad acasa ce-i in cadoul acela", a spus Stroe. Noul ministru a avut recent un schimb de replici destul de dure cu presedintele Basescu, cearta pornita de la disputele legate de controlul activitatii serviciilor de informatii. Acum Stroe a negat ca ar fi vorba de o cearta, ci doar de exprimarea unor puncte de vedere diferite.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.