Serviciul pentru Inspectie Judiciara al CSM a efectuat verificari la Judecatoria Pucioasa, in ruma carora doi magistrati vor fi deferiti Parchetului General pentru a fi cercetati in legatura cu o posibila favorizare a infractorului. Cazul este legat
Serviciul pentru Inspectie Judiciara al CSM a efectuat verificari la Judecatoria Pucioasa, in ruma carora doi magistrati vor fi deferiti Parchetului General pentru a fi cercetati in legatura cu o posibila favorizare a infractorului. Cazul este legat de un dosar care priveate trimiterea in judecata a lui Popa Dragos si a altor doi invinuiti. Popa a condus beat un autoturism care nu-i apartinea si a dat peste un biciclist pe care l-a omorat, dupa care a parasit locul accidentului. Ionita Ionel si Popa Constantin au reparat autoturismul pentru a fi ascunsa infractiunea savarsita de Dragos. Acesta din urma a fost arestat in decembrie 2005, in 31 ianuarie 2006,s-a dispus revocarea masurii arestarii de catre judecatorul Roxana Comsa, presedinte al Judecatoriei Pucioasa. si prim procurorul Parchetului judecatoriei locale, Casandrescu Gheorghe a pus concluzii de revocare, considerandu-se ca probatoriul s-a epuizat. Inspectorii au constatat ca njci unul dintre temeiurile pentryu care a fost dispusa arestarea lui Dragos Popa nu disparuse.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.