A doua intalnire in care a fost pus la zid de catre membrii Biroului Permanent al PSD nu l-a mai impresionat pe Ion Iliescu. Mircea Geoana a precizat la sfarsitul sedintei BPN de miercuri dupa-amiaza: „Fara constructii politice, fara Pol Socia
A doua intalnire in care a fost pus la zid de catre membrii Biroului Permanent al PSD nu l-a mai impresionat pe Ion Iliescu. Mircea Geoana a precizat la sfarsitul sedintei BPN de miercuri dupa-amiaza: „Fara constructii politice, fara Pol Social, fara terminologii care pot sa creeze confuzie cu privire la finalitatea acestor dezbateri“.

Liderul PSD si-a propus sa controleze personal tot ceea ce face Iliescu si sa prezideze toate sedintele Polului Social. Consilierul personal al lui Iliescu, Victor Opaschi ne-a precizat ieri in nume personal ca este stupefiat de faptul ca sintagma Polul Social a fost interzisa in PSD.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.