Constructorul de avioane american, Boeing, si-a anuntat recent intentia de a cheltui peste 18 miliarde de dolari, in cursul urmatorilor 30 de ani, pentru a se aproviziona cu componente din titaniu fabricate in Rusia, informeaza RIA Novosti. ''Compani
Constructorul de avioane american, Boeing, si-a anuntat recent intentia de a cheltui peste 18 miliarde de dolari, in cursul urmatorilor 30 de ani, pentru a se aproviziona cu componente din titaniu fabricate in Rusia, informeaza RIA Novosti. ''Compania Boeing Commercial Airplanes va cheltui 18 miliarde de dolari in urmatorii 30 de ani pentru a cumpara produse de titaniu fabricate in Rusia, si alte 5 miliarde de dolari pentru serviciile intelectuale si conceptuale'', a precizat presedintele Boeing pentru Rusia, Serghei Kravtchenko. In plus, Boeing mai are in calcul cheltuirea a altor patru miliarde de dolari pentru achizitionarea de materii prime si servicii rusesti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.