Dupa ce Ovidiu Tender a primit saptamana aceasta o noua ""portie"" de arestare, partenerul sau de dosar, omul de afaceri Marian Alexandru Iancu, a comparut ieri in fata judecatorilor Tribunalului Bucuresti cu aceeasi problema: prelungirea mandatului
Dupa ce Ovidiu Tender a primit saptamana aceasta o noua ""portie"" de arestare, partenerul sau de dosar, omul de afaceri Marian Alexandru Iancu, a comparut ieri in fata judecatorilor Tribunalului Bucuresti cu aceeasi problema: prelungirea mandatului de arestare.

Instanta a luat in discutie cererea procurorilor, dar a amanat pentru azi pronuntarea unei decizii. Tot azi expira de fapt si mandatul in baza caruia el a fost reincarcerat. Daca instanta va dispune eliberarea lui si judecarea recursului procurorilor impotriva acestui verdict nu poate avea loc pana la expirarea mandatului, atunci Marian Iancu ar putea deveni pentru a doua oara liber in acest dosar. (V. Fotache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.