Vicecampioanele mondiale si-au periclitat prezenta la Campionatul European din Suedia, dupa ce au pierdut cu 21-25 in fata Serbiei, in prima mansa a barajului de calificare. Asa cum isi doreau inaintea meciului, handbalistele noastre au avut par

Vicecampioanele mondiale si-au periclitat prezenta la Campionatul European din Suedia, dupa ce au pierdut cu 21-25 in fata Serbiei, in prima mansa a barajului de calificare.

Asa cum isi doreau inaintea meciului, handbalistele noastre au avut parte de un public entuziast, 4.000 de spectatori venind la Sala Polivalenta pentru a sustine echipa antrenata de Gheorghe Tadici. Si inceputul partidei parea favorabil Romaniei, care a condus in permanenta, reusind in unele momente sa faca si spectacol, precum golul reusit de Luminita Hutupan Dinu, din poarta in poarta. Tricolorele au condus cu 12-10 la pauza si si-au majorat diferenta la 19-15 in minutul 48. Din acel moment, insa, a inceput calvarul pentru romance. Ajutate discret si de arbitrii partidei, gemenii Bernd si Reiner Methe (Germania), sarboaicele au revenit miraculos, reusind sa ia o prima optiune pentru calificarea la CE din luna decembrie.
DEZILUZIE. La finalul meciului, portarita Luminita Hutupan Dinu se arata foarte dezamagita de rezultat. ""Dorinta de victorie a fost. Dar una e sa vrei si una sa demonstrezi. Vom ramane cu capul sus pana la meciul retur, pentru ca Romania are valoare si a demonstrat-o la Campionatul Mondial din Rusia"", a spus Hutupan. ""Au o echipa mai experimentata decat a noastra iar linia lor de noua metri e foarte puternica. Am gresit foarte mult in aparare si avem sanse reduse la calificare"", a declarat si interul Steluta Luca. ""Ar fi o drama sa nu ne calificam la CE dupa ce am facut un mondial atat de bun"", a spus marea absenta a partidei, Simona Gogarla.

VISE NEGRE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.