"Nu traiesc cu tine" ii riposteaza Maggie lui Brick. "Ocupam aceeasi cusca, asta e tot", sunt replici dure si emotionante din piesa lui Tenesee Williams care a castigat Premiul Pulitzer in 1955. Performante deosebite si abordarea unor teme mature au
"Nu traiesc cu tine" ii riposteaza Maggie lui Brick. "Ocupam aceeasi cusca, asta e tot", sunt replici dure si emotionante din piesa lui Tenesee Williams care a castigat Premiul Pulitzer in 1955. Performante deosebite si abordarea unor teme mature au facut din acest film numarul unu in box-office-ul din 1958.
Paul Newman a primit prima sa nominalizare la Oscar pentru rolul fostului sportiv-erou Brick, iar Elisabeth Taylor a primit cea de-a doua nominalizare la premiile Oscar. Nominalizat la sase categorii la premiile Oscar inclusiv pentru "Cel mai bun film", "Pisica pe acoperisul fierbinte" este un film de-a dreptul incendiar.

Cat on a Hot Tin Roof/ Pisica pe acoperisul fierbinte
Drama, 1958
Regie: Richard Brooks
Distributie: Elizabeth Taylor, Paul Newman, Burl Ives
Warner Bros. prin PRO VIDEO


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.