Pentru colectionarii de sculptura, Casa Alis scoate astazi la licitatie cateva piese foarte frumoase. Una dintre acestea este o ""doamna"" din antimoniu patinat - ""Gratie"". Ea va intra in competitie la un pret de 1.600 de lei noi. Ceva mai ie
Pentru colectionarii de sculptura, Casa Alis scoate astazi la licitatie cateva piese foarte frumoase.

Una dintre acestea este o ""doamna"" din antimoniu patinat - ""Gratie"". Ea va intra in competitie la un pret de 1.600 de lei noi. Ceva mai ieftina este ""Femeia cu palarie"", o statueta in maniera Art Deco, din bronz - 1.400 de lei. Cea mai valoroasa sculptura pusa astazi la bataie este insa o creatie a maestrului Ion Irimescu - ""Muzica"" - evaluata la 3.000 de lei.
Cateva prezente feminine de mare valoare sunt si la sectiunea ""Pictura"". Capul de afis il tine tabloul lui Ion Theodorescu-Sion ""Femeie cu carti, flori, fructe si covor oltenesc"", care va incepe licitatia de la suma de 48.000 de lei. Il urmeaza indeaproape ""Femeia in fotoliu"", pictat de Samuel Mutzner - 30.000 de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.