Dupa ce a debutat cu stangul in grupa D a Grupei a I-a din zona Europa-Asia, fiind invinsa de Israel, cu scorul de 2-1, miercuri dupa-amiaza, echipa feminina de tenis a Romaniei a reusit sa sparga gheata in Fed Cup si a trecut de Belarus, cu scorul d
Dupa ce a debutat cu stangul in grupa D a Grupei a I-a din zona Europa-Asia, fiind invinsa de Israel, cu scorul de 2-1, miercuri dupa-amiaza, echipa feminina de tenis a Romaniei a reusit sa sparga gheata in Fed Cup si a trecut de Belarus, cu scorul de 2-1, cumuland primele puncte din intrecerea gazduita de Plovdiv. Conform datelor tehnice ale intalnirii, punctele echipei pregatite de Ruxandra Dragomir-Ilie au fost aduse de Madalina Gojnea, care a trecut de Ekaterina Jehalevici, cu 6-4, 6-2, si de Monica Niculescu, care a invins-o pe Anastasia Iakimova, cu 6-4, 6-2, in vreme ce punctul adversarelor a fost obtinut in meciul de dublu, cu 6-4, 6-3. Aseara, dupa inchiderea editiei, Romania a intalnit formatia Estonia, iar in ultimul meci din grupa D va evolua impotriva Suediei. Reamitim ca la startul turneului din Bulgaria s-au prezentat 17 echipe nationale, repartizate in patru grupe, primele clasate urmand sa joace in play-off-ul ce va decide nou promovatele in seria valorica superioara. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.