Antrenorul Otelului, Petre Grigoras (foto stanga), a declarat dupa meciul pierdut miercuri seara de echipa sa, scor 0-4 in Giulesti, intr-o restanta din etapa a 20-a a Diviziei A, ca Rapid este cea mai buna echipa din tara, alaturi de Steaua. "Acest
Antrenorul Otelului, Petre Grigoras (foto stanga), a declarat dupa meciul pierdut miercuri seara de echipa sa, scor 0-4 in Giulesti, intr-o restanta din etapa a 20-a a Diviziei A, ca Rapid este cea mai buna echipa din tara, alaturi de Steaua. "Acest scor ne scuteste de orice comentarii. Scorul poate fi si rusinos, dar trebuie sa-l acceptam, pentru ca timpul nu ne da voie sa ne lamentam. Am fost dominati total si la un moment dat puteam primi mai multe goluri. Am intalnit o echipa extraordinar de buna, care cu putina sansa putea fi in semifinalele Cupei UEFA", a declarat Grigoras. Intrebat care crede ca este cea mai in forma echipa dintre Dinamo, Steaua si Rapid, Grigoras a spus: "Steaua si Rapid sunt, categoric, cele mai bune echipe din tara. Nu intamplator au ajuns atat de departe in Cupa UEFA". Grigoras a fost rugat sa comenteze care a fost diferenta intre meciurile disputate de Otelul cu Dinamo (scor 3-0), respectiv cu Rapid. "De ce nu ma intrebati de diferenta dintre Dinamo si Rapid? Pe Dinamo am prins-o intr-o situatie mai delicata, in timp ce pe Rapid am prins-o in plina forma", a spus Grigoras. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.