Americanii au decis sa achizitioneze 56 de hectare in cel mai mare centru logistic din Romania.

Dupa ce olandezii de la Rynart au cumparat 17,5 hectare, compania americana ProLogis, lider mondial in facilitati si servicii pentru distri
Americanii au decis sa achizitioneze 56 de hectare in cel mai mare centru logistic din Romania.

Dupa ce olandezii de la Rynart au cumparat 17,5 hectare, compania americana ProLogis, lider mondial in facilitati si servicii pentru distributie, a achizitionat ieri 28 de hectare de teren in cadrul Parcului Industrial Bucuresti. Astfel, aceasta zona are perspectiva de a deveni cel mai mare parc industrial si logistic din Romania. Potrivit oficialilor companiei, ProLogis si-a dublat astfel suprafata de teren pe care urmeaza sa construiasca cel mai mare centru logistic din tara, care va fi construit pe partea dreapta a autostrazii Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 23. Noul centru logistic va cuprinde spatii de depozitare, precum si spatii administrative pentru portofoliul international de clienti ai ProLogis.

Firma americana este cea de-a doua companie de profil care dezvolta o afacere de acest gen in incinta Parcului Industrial Bucuresti.

Anul trecut, grupul olandez Rynart, companie care activeaza in domeniul serviciilor logistice pentru Europa Centrala si de Est, a achizitionat un lot de teren in vederea construirii unui complex logistic, inclusiv a unor spatii de depozitare cu dispozitiv de control al temperaturii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.