Lansarea oficiala a proiectului Baneasa Shopping City - cea mai mare si mai complexa zona comerciala din Capitala - a prilejuit primul contact public al noului manager al acestei entitati care va grupa pe cativa dintre cei mai mari operatori europeni
Lansarea oficiala a proiectului Baneasa Shopping City - cea mai mare si mai complexa zona comerciala din Capitala - a prilejuit primul contact public al noului manager al acestei entitati care va grupa pe cativa dintre cei mai mari operatori europeni in domeniul detail-ului. Este un manager tanar - are undeva in jurul a 30 de ani si, in cei peste 7 ani de cand traieste si munceste in Romania, a reusit sa-si treaca in palmares doua rea-lizari de prestigiu: Bucuresti Mall si Plaza Romania - ansambluri care au revolutionat stilul de viata si de divertisment activ al romanilor. Examenul in fata caruia se afla acum este unul coplesitor, insa turcul Ali Ergun Ergen nu are emotii. Are in spate o constructie investitionala solida, iar alaturi o echipa tanara si entuziasta, rodata in "bataliile" precedente. Dl Ergen este un exemplu convingator de internationalizare a fortei de munca si de integrare a inteligentei si capa-citatii organizatorice, dincolo de barierele de limba sau de cultura.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.