Deputatii PC vor solicita astazi conducerii Camerei organizarea unei dezbateri privind strategia de dezvoltare a IMM-urilor din Romania, la care, conform Regulamentului, premierul este obligat sa participe. Scopul dezbaterii il reprezinta identif
Deputatii PC vor solicita astazi conducerii Camerei organizarea unei dezbateri privind strategia de dezvoltare a IMM-urilor din Romania, la care, conform Regulamentului, premierul este obligat sa participe.

Scopul dezbaterii il reprezinta identificarea problemelor cu care se confrunta IMM-urile si promovarea legii profitului reinvestit. ""Dorim, de asemenea, sa aflam de la premier ce rol considera ca au IMM-urile si care sunt masurile concrete prin care intelege Guvernul sa sprijine acest sector"", a declarat ieri deputatul PC Gratiela Iordache (foto).
DESPAGUBIRI. Deputatii PC au depus la Camera un proiect legislativ care prevede despagubiri pentru persoanele fizice care au depus bani la CEC pentru achizitionarea unui autoturism. Aceste persoane ar urma sa fie despagubite din sumele pe care le va incasa statul din privatizarea CEC. Pentru aceasta operatiune vor fi necesari 60 de milioane de dolari. O persoana ar putea obtine 330 de milioane de lei. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.