Multumit de victoria categorica a echipei sale, antrenorul Ionut Popa a spus ca va renunta la cantonamentele dinaintea meciurilor. ""Le-am promis jucatorilor ca, daca obtin patru puncte in partidele cu Dinamo, Farul si FCM Bacau, voi renunta defi
Multumit de victoria categorica a echipei sale, antrenorul Ionut Popa a spus ca va renunta la cantonamentele dinaintea meciurilor.

""Le-am promis jucatorilor ca, daca obtin patru puncte in partidele cu Dinamo, Farul si FCM Bacau, voi renunta definitiv la cantonament, si ma tin de cuvant. Sunt multumit de ei, au tratat serios jocul, asa cum le-am cerut"", a spus Popa. Tehnicianul a mentionat ca nu acorda o atentie deosebita partidelor cu Steaua si cu Rapid, pe care Poli le va disputa in urmatoarele doua etape: ""Eu pregatesc meciurile la fel ca pe oricare altele, dar jucatorii trebuie sa dovedeasca in teren ca au valoare. Cred ca abia acum vom vedea si noi care este nivelul nostru"".
UMILINTA. In urma esecului de la Iasi, FCM Bacau ramane pe penultimul loc, acumuland doar 13 puncte in 21 de etape. ""Nu am aratat in acest meci ca avem fata de Divizia A. O mare parte din vina imi apartine si mie. Nu ar fi o mare problema daca voi fi demis, important este ca echipa sa se redreseze"", a spus Popovici, convins ca echipa sa inca se mai poate salva de la retrogradare: ""Cred ca mai avem zece la suta sanse sa ne salvam"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.