Galatenii si-au revenit rapid dupa esecul contra Stelei, continuand parcursul ireprosabil catre un obiectiv ce parea utopic spre finalul turului, salvarea de la retrogradare. Echipa de la malul Dunarii a obtinut prima victorie pe teren propriu dupa 1
Galatenii si-au revenit rapid dupa esecul contra Stelei, continuand parcursul ireprosabil catre un obiectiv ce parea utopic spre finalul turului, salvarea de la retrogradare. Echipa de la malul Dunarii a obtinut prima victorie pe teren propriu dupa 11 luni.
EROU. Omul decisiv pentru echipa reanimata de Petre Grigoras a fost din nou atacantul transferat de la divizionara B, Daniel Stan. In minutul 67, acesta s-a aflat la locul potrivit pentru a impinge in plasa o minge respinsa nefericit in bara de portarul bistritean Albut. In pofida succesului, antrenorul Grigoras n-a fost deloc multumit. ""Cred ca am facut cel mai slab meci de cand am venit eu la echipa. Poate ca s-au razbunat ocaziile pe care le-am avut la meciul cu Steaua, cand sincer mi-as fi dorit tot un joc asa de prost, dar sa obtin macar un punct. Jocul a fost tensionat, foarte echilibrat, iar rezultatul final a fost dechis de o greseala"", a declarat tehnicianul Otelului.
REVENIRE. Nici directorul general al galatenilor, Marius Stan, nu era prea incantat. ""Nu pot spune nici macar ca a fost o victorie pe deplin meritata, dar esentiale raman cele trei puncte. Sper ca de acum jucatorii sa fi scapat de aceasta presiune pe care o aveau pentru ca nu mai castigasera acasa de atata vreme. Pana acum, in aceasta etapa, ne-au ajutat si rezultatele indirecte, dar nu pot spune ca suntem scapati de la retrogradare"", a spus Stan. (Erik Hosz, Galati)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.