Sinaia - Schi si plaja pe zapada In aceasta perioada, Sinaia se bucura de statutul de capitala a schiorilor. Ieri, zapada a fost excelenta pe partiile aflate la Cota 2.000. Pe langa sporturile de iarna, turistii au avut ocazia sa faca plaja. Desi

Sinaia - Schi si plaja pe zapada

In aceasta perioada, Sinaia se bucura de statutul de capitala a schiorilor. Ieri, zapada a fost excelenta pe partiile aflate la Cota 2.000. Pe langa sporturile de iarna, turistii au avut ocazia sa faca plaja. Desi suntem doar la jumatatea lunii aprilie, vremea tricourilor si a sorturilor a venit deja. Multi schiori au renuntat la echipamentele groase in favoarea tinutei de vara. (Sorin Anghel)

Cazul Teo Peter - Avocati din SUA, platiti de Guvern
Familia fostului basist al trupei Compact, Teo Peter, a angajat o firma americana de avocatura ce va fi platita de Guvern pentru a declansa un proces civil impotriva puscasului marin Christopher Van Goethem in SUA. Fiul basistului, Teo Peter Jr, a declarat ieri ca firma americana de avocatura Arrent Fox, cu sediul in Washington DC, strange documentatia necesara pentru a demonstra ca aspectele prezentate in procesul penal al lui Van Goethem nu sunt cele reale. (Radu Crivat)
Proiect PC - Fondurile Loteriei, redirectionate
Presedintele Loteriei Nationale, Liliana Ghervasuc, va propune Guvernului adoptarea unui proiect de act normativ care sa prevada redirectionarea unor fonduri de la Loteria Nationala spre sistemul educational si cel de sanatate, a anuntat sambata senatorul conservator Irinel Popescu. ""Propunerea colegei noastre vizeaza redirectionarea celei mai mari parti a fondurilor, care acum pleaca de la Loterie catre sport, spre domeniile sanatate si invatamant"", a spus Popescu. (Aniela Nine)

Inaugurare - Ruta Blue Air spre Frankfurt
Compania de transport aerian low cost Blue Air a lansat in urma cu cateva zile cursa Bucuresti - Frankfurt. Aceasta este cea de-a unsprezecea destinatie internationala a companiei, iar locatia a fost aleasa si pentru ca in aceasta zona a Germaniei traiesc foarte multi romani. Preturile biletelor pornesc de la 2 euro plus taxe, deoarece avioanele companiei aterizeaza pe aeroporturi
secundare. Rezervarile se pot face si on-line, la adresa www.blueair-web.com.
Contract - Daewoo Craiova are de lucru
Daewoo Romania va produce 20.000 de motoare si cutii de viteza pentru fosta uzina Daewoo din Zaporoje. Potrivit ministrului Economiei, Codrut Seres, oficialii coreeni vor veni la Bucuresti ""intr-o luna, si probabil vom finaliza contractul de preluare"" a pachetului majoritar de 51% din actiunile companiei craiovene. Recent, oficialii Renault si-au aratat nemultumirea pentru intarzierea acestui proces, compania franceza parand a fi cea mai interesata de achizitia fabricii. (A.N. Ionescu)

Bucuresti - Marea asfaltare incepe luna viitoare

Doua treimi din soselele principale ale Capitalei vor intra in reparatii din luna mai. Programul de asfaltare a inceput pe drumurile fara gropi ale orasului. Primarul general, Adriean Videanu, considera ca ""este nevoie de aceasta interventie pentru inlocuirea stratului de uzura, ca sa nu fim nevoiti, la anul, sa intervenim la infrastructura, care ar insemna mai multe costuri"".

Loto 6/49 - Report, 3 milioane de dolari
Nici unul dintre jucatorii care si-au incercat norocul la Tragerea Loto 6/49 de ieri nu a reusit sa ghiceasca cele sase numere norocoase. Reportul cumulat a ajuns la suma de 8.982.097 lei, adica aproximativ trei milioane de dolari. Numerele extrase au fost 39, 49, 18, 17, 41, 45. La prima categorie de la Noroc, un jucator a castigat 1.000.363 lei noi. Seria extrasa a fost 0, 1, 1, 7, 6, 2, 0. (R.C.)
Barbu, dixit - Pensia de boala, sport national
Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, a declarat ieri la Deva
ca pensionarea din motive de boala a devenit sport national in Romania, in prezent existand peste 800.000 de dosare. Potrivit ministrului, din cei 4,6 milioane de pensionari, ""doar 2,5 milioane sunt pensionari adevarati"", restul fiind pensionari pe caz de boala. In ultimii ani, pensionarile medicale au crescut cu 20%.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.