In fiecare luna, romanii din Geneva se intalnesc pentru a manca bucate ""ca la mama acasa"". In ajunul Sarbatorilor de Pasti se va pregati traditionala ciorba din carne de miel. Nimeni nu rateaza aceste intruniri. Asociatia Romanilor din G
In fiecare luna, romanii din Geneva
se intalnesc pentru
a manca bucate
""ca la mama acasa"". In ajunul Sarbatorilor de Pasti se va pregati traditionala ciorba
din carne de miel. Nimeni nu rateaza
aceste intruniri.


Asociatia Romanilor din Geneva ii asteapta din nou pe romanii din localitate si din imprejurimi la intalnirea lor lunara la o ciorba traditionala. Urmatoarea intrunire de acest fel va fi programata pentru vineri, 28 aprilie, de la ora 19:00, la Maison de Quartier des Eaux-Vives, anunta agentia de presa a romanilor de pretutindeni, Romanian Global News.
DIN MENIU. Intalni-rile anterioare le-au oferit participantilor prilejul de a consuma ciorba de potroace, de perisoare, de burta, ciorba de fasole uscata cu slaninuta afumata. De asemnea, la una dintre aceste sarbatori a fost pregatita si specialitatea basarabeana ""Soleanca"" de la Chisinau - o ciorba grasa si consistenta, care contine multe mezeluri, afumatura si masline negre. La intrunirea din 28 aprilie gurmanzii vor savura o ciorba de miel. Aceasta va fi servita, ca de obicei, foarte fierbinte si cu un ardei iute, informeaza Asociatia Romanilor din Geneva, citata de RGN Press. Contra sumei de 5 franci elvetieni de persoana, romanii pot sa manance aceasta delicatesa culinara in cantitati nelimitate, actiunea desfasurandu-se la doar cateva zile de la Sarbatoarea Pastilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.