Desi Jiul a fost condusa cu 2-0 si a inscris singurul gol in prelungiri, antrenorul Aurel Sunda a declarat ca un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. ""Daca nu meritam victoria, un punct tot meritam. Am dominat categoric in a doua repr
Desi Jiul a fost condusa cu 2-0 si a inscris singurul gol in prelungiri, antrenorul Aurel Sunda a declarat ca un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil.

""Daca nu meritam victoria, un punct tot meritam. Am dominat categoric in a doua repriza, insa nu am reusit sa inscriem decat atunci cand a fost prea tarziu. Evolutia echipei mele din acest meci ma face sa fiu optimist in privinta evitarii retrogradarii"", a spus Sunda.
SILENZIO. Tehnicianul gazdelor, Sorin Cartu, a refuzat dialogul cu presa, afirmand ca intra in silenzio stampa pana la finalul campionatului. Cartu a fost foarte nervos atat in timpul meciului, cat si dupa incheierea acestuia. Dupa ce Ciprian Tanasa a marcat pentru 2-0, in minutul 90, antrenorul formatiei pitestene
l-a injurat pe un spectator care l-a apostrofat pe tot parcursul jocului. De asemenea, Cartu a protestat la reusita oaspetilor, reprosandu-i centralului ca golul a fost marcat dupa terminarea minutelor de prelungire. Autor al unei duble impotriva ""minerilor"", atacantul Ciprian Tanasa era multumit ca reusitele sale au adus prima victorie a lui FC Arges din retur: ""Ma bucur ca am spart gheata dupa atatea meciuri fara victorie. Sper sa inscriu meci de meci"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.