Se pare ca Jennifer Aniston a dat startul la divorturi in echipa care a facut parte din serialul "Friends". A venit randul lui Matt LeBlanc, alias Joey Tribiani, sa mearga in instanta pentru a declansa procedura de divort impotriva sotiei sale, Melis
Se pare ca Jennifer Aniston a dat startul la divorturi in echipa care a facut parte din serialul "Friends". A venit randul lui Matt LeBlanc, alias Joey Tribiani, sa mearga in instanta pentru a declansa procedura de divort impotriva sotiei sale, Melissa.
Cuplul va ramane in relatii bune, afirmatie intarita si de purtatorul de cuvant al actorului. "Este vorba de o despartire de comun acord. Vor ramane prieteni si parinti devotati", a declarat acesta, in numele celui pe care milioane de fani il urmaresc acum in serialul "Joey", o continuare a celebrului serial care i-a adus notorietate.
Cuplul s-a casatorit in urma cu trei ani, in Hawaii, in prezenta mai multor staruri, printre care colegii din serialul "Friends". Matt, de 38 de ani si Melissa LeBlanc, de 41 de ani, au o fetita, Marina, in varsta de 2 ani. Copilul va beneficia de responsabilitatea ambilor parinti, la solicitarea lor in instanta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.