Dupa un alt ilustru reprezentant al miscarii sindicale - LIVIU LUCA - Dumitru Costin, presedintele BNS, a pus ochii pe resursele energetice. Mai exact, este tot mai interesat de modul in care administratiile succesive au format pretul cu care Romania
Dupa un alt ilustru reprezentant al miscarii sindicale - LIVIU LUCA - Dumitru Costin, presedintele BNS, a pus ochii pe resursele energetice. Mai exact, este tot mai interesat de modul in care administratiile succesive au format pretul cu care Romania - producator important ea insasi - cumpara gazele naturale rusesti de la feluriti intermediari elvetieni. Nu din alte motive decat ca pretul gazelor a crescut la un nivel insuportabil pentru sindicalistul de rand. BNS, prin vocea autorizata a dlui Costin, cere deslusiri de la Guvern de ceva vreme. In cazul in care nu va primi raspuns, promite sa scoata in strada, sub soarele de primavara si in atmosfera ciripitului de pasarele, cateva zeci de mii de sindicalisti. Cu dotarile aferente.
Va fi - sustine domnia sa - doar o avanpremiera a amplelor actiuni care vor marca acest an hotarator nu doar pentru aderare, dar si pentru viata de fiecare zi a romanilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.