* Astazi, la ora 11.00, in aula Academiei Romane, Dl. Prof. Michael Metzeltin, membru de onoare al Academiei Romane, membru al Academiei Austriece de Stiinte, profesor la Catedra de Romanistica a Universitatii din Viena, va sustine conferinta cu tema
* Astazi, la ora 11.00, in aula Academiei Romane, Dl. Prof. Michael Metzeltin, membru de onoare al Academiei Romane, membru al Academiei Austriece de Stiinte, profesor la Catedra de Romanistica a Universitatii din Viena, va sustine conferinta cu tema "Devenirea identitatii romanesti. Domnitori si rasculati in tarile Romane din perspectiva unui politician roman".
* In cadrul manifestarilor prilejuite de Anul International al Fizicii, astazi, la ora 10.00, in amfiteatrul "Ion Heliade Radulescu", dl. Prof. dr. Mihai Ganciu va sustine conferinta "Fizica la indemana oricui", insotita de demonstratii experimentale, la care va fi asistat de drd. Andreea Groza si ing. Doru Julea.
* In ziua de 29 septembrie, ora 10.00, la Casa Oamenilor de stiinta, va avea loc dezbaterea stiintifica "Romania si schimbarile climatice", organizata de Comisia de Ecologie a Academiei Romane si Universitatea Ecologica din Bucuresti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.