Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti a prelungit, pana in 27 martie, termenul pana la care angajatorii pot depune certificatele pentru concedii medicale pe primele doua luni ale anului. Motivul prelungirii termenului a fost imposibi
Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti a prelungit, pana in 27 martie, termenul pana la care angajatorii pot depune certificatele pentru concedii medicale pe primele doua luni ale anului. Motivul prelungirii termenului a fost imposibilitatea preluarii, pana la data de 17 martie, a declaratiilor privind plata contributiilor de sanatate, a declaratiilor privind evidenta obligatiilor de plata catre bugetul Fondului National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate pentru concedii si indemnizatii de asigurari si sociale, a declaratiilor privind evidenta nominala a asiguratilor care au beneficiat de concedii si indemnizatii. Potrivit conducerii CASMB, in Capitala sunt aproximativ 90.000 de angajatori. Declaratiile pe suport de hartie si in format electronic pot fi transmise si prin posta, cu confirmare de primire, la sediile corespunzatoare fiecarui sector, insotite de o adresa care sa mentioneze numele si numarul de telefon al persoanei desemnate de catre angajator pentru a fi contactata de CASMB in cazul aparitiei unor disfunctionalitati in prelucrarea informatica a datelor, potrivit Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.