Romancele pot continua sa participe, in perioada 16-24 martie, la preselectia pentru locurile de munca oferite de Qatar, pe o perioada de doi ani, cu posibilitate de prelungire. Printre locurile de munca oferite de Qataru se numara cele pentru meseri
Romancele pot continua sa participe, in perioada 16-24 martie, la preselectia pentru locurile de munca oferite de Qatar, pe o perioada de doi ani, cu posibilitate de prelungire. Printre locurile de munca oferite de Qataru se numara cele pentru meseriile de manichiurista/pedichiurista - specializata in aplicarea unghiilor false, coafeza, cosmeticiana, asistenta chirurgie plastica, receptionera sau secretara, agent de vanzari. Candidatele trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel mediu - urmand sa fie testate in aceasta privinta - si sa aiba diploma de calificare intr-una dintre meseriile solicitate.
Totodata, persoanele interesate de aceste locuri de munca trebuie sa aiba un aspect fizic placut si sa nu aiba probleme dentare, iar detinerea permisului auto categoria B constituie un avantaj.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.