Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, a semnat ordinul prin care, incepand de astazi, medicamentele care se elibereaza pe baza de prescriptie medicala si al caror pret este stabilit de Ministerul Sanatatii, vor deveni mai ieftine cu 4-5%, in functie
Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, a semnat ordinul prin care, incepand de astazi, medicamentele care se elibereaza pe baza de prescriptie medicala si al caror pret este stabilit de Ministerul Sanatatii, vor deveni mai ieftine cu 4-5%, in functie de valuta ce a stat la baza calcularii fiecarui pret in parte. MS ajusteaza trimestrial, in functie de evolutia cursului de schimb valutar, preturile medicamentelor care se elibereaza pe baza de reteta. In cazul OTC-urilor, medicamente care nu se elibereaza pe baza de prescriptie medicala, din categoria carora fac parte aspirina, paracetamolul, unguentele, algocalminul tablete etc., preturile se stabilesc in mod liber pe piata si nu vor beneficia de reduceri. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.