Incepand din 10 martie, George Toma Mucibabici ocupa pozitia de presedinte al practicii partenerilor din Romania. Numirea a fost facuta de catre partenerii Deloitte Romania.
Numirea d-lui Mucibabici sustine strategia Deloitte in Romania, care
Incepand din 10 martie, George Toma Mucibabici ocupa pozitia de presedinte al practicii partenerilor din Romania. Numirea a fost facuta de catre partenerii Deloitte Romania.
Numirea d-lui Mucibabici sustine strategia Deloitte in Romania, care este concentrata pe cresterea in continuare a cotei de piata cu mentinerea si imbunatatirea serviciilor de inalta calitate oferite clientilor, se mentioneaza in comunicatul transmis de companie.
Atributiile principale ale d-lui Mucibabici vor fi mentinerea si dezvoltarea de relatii benefice ambelor parti cu firme importante din Romania, dar si reprezentarea Deloitte in comunitatea de afaceri. Totodata, se va asigura ca clientii Deloitte primesc cel mai inalt nivel de servicii, asa cum se asteapta de altfel.
"Ii uram d-lui Mucibabici bun venit in echipa noastra. Experienta sa vasta in sectorul financiar, cunostintele profesionale, precum si relatiile sale din sectorul public romanesc si mediul corporatist vor constitui un activ important pentru firma noastra. Suntem increzatori ca, in timp ce Deloitte va continua cresterea dinamica in Romania, prezenta sa va reprezenta un beneficiu important atat pentru noi, cat si pentru clientii nostri", a declarat Maksim Caslli, Office Managing Partner pe Regiunea Balcanica. Deloitte Romania ofera servicii de audit, taxe, consultanta si consultanta financiara companiilor locale si internationale, precum si sectorului public. Compania este parte a unuia dintre cei mai mari furnizori de servicii din intreaga lume, cu peste 121.000 de angajati in 148 tari de pe glob.
Printre aspectele care l-au recomandat pe Mucibabici nu trebuie omise colaborarile pe care le-a avut cu Banca Nationala a Romaniei, intre 1990 - 1994 si 1997 - 1999, cand a ocupat un numar mare de pozitii importante incepand cu cea de sef de departament si terminand cu cea de director general al Serviciului de operatiuni monetare valutare si de credit.
In perioada 1994 - 1996 a detinut functii in cadrul FMI fiind membru al Consiliului Director si consilier al directorului executiv pentru Constituanta Olandei, Ucrainei, Romaniei, Israelului, FYROM, Moldova, Georgia, si a detinut functii la Fondul Monetar International. Ultimii cinci ani i-a petrecut ca prim vicepresedinte si apoi ca presedinte si CEO la Banca Comerciala Ion Tiriac SA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.