Clientii Media Galaxy pot achizitiona, incepand de astazi, bunuri electronice si electrocasnice in 12 rate lunare, fara dobanda, fara comision de acordare si fara avans, potrivit unui comunicat al Altex. Astfel, clientii vor plati doar pretul produsu
Clientii Media Galaxy pot achizitiona, incepand de astazi, bunuri electronice si electrocasnice in 12 rate lunare, fara dobanda, fara comision de acordare si fara avans, potrivit unui comunicat al Altex. Astfel, clientii vor plati doar pretul produsului, in 12 rate lunare, fara cheltuieli suplimentare rezultate in urma acordarii creditului. "Este o facilitate pe care o acordam clientilor nostri (...). Dorim sa venim in sprijinul acestora si sa ii scutim de plata costurilor pe care le presupune acordarea unui credit", a declarat Ramona Radut, directorul Diviziei de credit de consum din cadrul Altex.
Orice client poate obtine un astfel de credit cu conditia sa fie cetatean roman, sa aiba varsta cuprinsa intre 20 de ani si 65 de ani si un venit minim de 225 de lei pe luna. Pentru un credit in valoare de maximum 4.000 de lei, clientii nu trebuie sa prezinte decat buletinul de identitate. Creditul doar cu buletinul a fost lansat in toamna anului 2004. Grupul Altex detine opt magazine Media Galaxy. Grupul mai administreaza retelele Altex si Altex Megastore.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.