PREPARARE: Spalati vinetele si taiati-le in doua, pe lung. Cu o lingurita scobiti miezul. Presarati sare, lasati-le sa-si lase zeama amara, pe care apoi o scurgeti. Frigeti vinetele in ulei fierbinte. Curatati ciupercile, spalati-le si taiati-le in lamele. Curatati ceapa si usturoiul, tocati totul marunt, asemenea si miezul vinetelor si caliti-le in ulei fierbinte. Asezonati cu sare si piper. Umpleti vinetele cu aceasta farsa, presarati deasupra pesmet si pulbere de parmezan si dati la cuptor, pentru cateva minute.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Puterea rugăciunii aduce vindecarea inimii, a sufletului și a trupului
Sursa: garbo.ro
-
Cum se reciclează: cablurile și încărcătoarele, „inima” sustenabilității mobile
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeile care redefinesc felul în care ne bucurăm de artă
Sursa: start-up.ro
-
După Auchan a venit rândul REWE: Penny deschide primul magazin autonom din...
Sursa: retail.ro
-
Care sunt cei mai cunoscuți lideri de business din România?
Sursa: futurebanking.ro
-
Ben Affleck și Jennifer Lopez, la un pas de despărțire? Problemele conjugale...
Sursa: kudika.ro
-
Christian Tour anunță „Zilele Christian Tour”, cu oferte speciale și reduceri...
Sursa: wall-street.ro