Surprinzator sau nu, deranjat de scandalurile (mai ales financiare) ce s-au abatut in ultima vreme asupra "cainilor", Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a solicitat actionarilor de la FC Dinamo, in cadrul unei intalniri desfasurate
Surprinzator sau nu, deranjat de scandalurile (mai ales financiare) ce s-au abatut in ultima vreme asupra "cainilor", Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a solicitat actionarilor de la FC Dinamo, in cadrul unei intalniri desfasurate marti seara, sa faca demersurile necesare pentru realizarea unui audit profesionist al clubului. Potrivit sefului de la Interne, viitorul managerial al echipei dinamoviste ar avea de suferit in lipsa unui astfel de audit, motiv pentru care s-a cerut indeosebi clarificarea patrimoniului si datoriilor FC Dinamo, "insuficient cunoscute chiar si de catre actionari". Totodata, MAI doreste sa se edifice si in ceea ce priveste structura actuala a actionariatului clubului, pentru a sti cine sunt partenerii de dialog ai CS Dinamo, care constituie o structura a ministerului. In plus, pe fondul discutiilor purtate cu oficialii gruparii din Sos. Stefan cel Mare, Vasile Blaga a ordonat achitarea datoriilor catre bugetul de stat, ministrul apreciind ca acest element este indispensabil si reprezinta un punct esential in reforma viitoare a clubului. "Nu ne este indiferent ce se intampla cu echipa de fotbal, care are o semnificatie deosebita pentru cei peste 100.000 de angajati ai MAI, precum si pentru cei care au lucrat in aceasta institutie si pentru familiile acestora", a subliniat Blaga, care a adaugat ca, prin dialogul de marti seara, si-a exercitat responsabilitatile ce-i revin in privinta marcii "Dinamo" si gestionarea eficienta a bazei sportive, ambele aflate - se stie - in proprietatea ministerului. "Banii nu iti dau dreptul de a iti bate joc de marca acestui club, care este deosebit de importanta pentru foarte multi romani", a mai adaugat Blaga, avertizand astfel ca, indiferent de contributia financiara, nici un actionar nu are dreptul sa faca orice doreste la Dinamo.

Mircea Lucescu, viitor antrenor Si investitor?
Cel putin asa a lasat sa se inteleaga fostul jucator si antrenor al team-ului din "Groapa", care, mergand pe principiul ca prima dragoste nu se uita niciodata, a dezvaluit ca nu este exclus ca din vara sa renunte la actuala echipa ucraineana, Sahtior Donetk, si sa se intoarca la Dinamo. "In ultima perioada am discutat atat cu Nicolae Badea, de la Dinamo, cat si cu George Copos, de la Rapid. Momentan, avand in vedere ca am cucerit titlul cu ambele formatii, imi este greu sa dau un verdict, insa cert este ca imi doresc sa-mi inchei cariera in Romania. Pe de alta parte, tinand cont ca la Rapid n-as avea loc de fiul meu, Razvan, tentatia ar fi sa revin la Dinamo, atat ca antrenor cat si ca investitor", a declarat reputatul tehnician. Situatie in care, daca intr-adevar se va intoarce la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare, vom asista la un nou duel tata-fiu, acesta din urma avand, se stie, avantaj 1-0 la victorii, dupa confruntarea din grupele Cupei UEFA.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.