La peste un an de la introducerea cotei unice de impozitare, reprezentantii Finantelor Publice Mehedinti declara ca acest lucru nu a avut repercusiuni asupra economiei judetului. Astfel, din datele detinute, reiese ca veniturile au fost diminuate, lu
La peste un an de la introducerea cotei unice de impozitare, reprezentantii Finantelor Publice Mehedinti declara ca acest lucru nu a avut repercusiuni asupra economiei judetului. Astfel, din datele detinute, reiese ca veniturile au fost diminuate, lunar, cu o suma de pana la doua miliarde de lei vechi. Prin introducerea cotei unice de impozitare, veniturile au fost diminuate, lunar, cu o suma de pana la doua miliarde de lei vechi. Pe de alta parte, angajatorii au preferat sa intocmeasca contracte legale de munca angajatilor, o mare parte din economia subterana iesind la suprafata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.