Ros-albastrii au terminat la egalitate penultimul meci din turneul din Cipru, 1-1, cu FK Sartid Smederevo, ocupanta locului 11 in campionatul din Serbia-Muntenegru. La meci a asistat si un trimis al lui Heerenveen, adversara Stelei din 16-imile C
Ros-albastrii au terminat la egalitate penultimul meci din turneul din Cipru, 1-1, cu FK Sartid Smederevo, ocupanta locului 11 in campionatul din Serbia-Muntenegru.

La meci a asistat si un trimis al lui Heerenveen, adversara Stelei din 16-imile Cupei UEFA, care nu a strans insa prea multe informatii, deoarece Cosmin Olaroiu a folosit rezervele. Tehnicianul a trimis in teren formula: Carlos - D. Balan, Tudose, E. Baciu, P. Marin - Oprita, Lovin, Cristocea, Simion - Dinita, A. Cristea, iar pe parcurs au mai evoluat Ochirosii, Litu si Enescu. Golul Stelei a fost inscris de Andrei Cristea (a€™55), in timp ce pentru Sartid a marcat Socanaci (a€™71), care a transformat un penalty provocat de Petre Marin. In ultimul meci de verificare din Cipru, ros-albastrii vor intalni astazi, de la 17:30, pe Slovan Liberec, liderul campionatului Cehiei. Revenirea in tara a stelistilor este programata duminica dimineata.
ADVERSARI. Heerenveen a fost eliminata din Cupa Olandei, dupa ce a pierdut, pe teren propriu, scor 0-3, meciul cu Ajax Amsterdam, golul al doilea al ""lancierilor"" fiind marcat chiar de fostul jucator al lui Heerenveen, Huntelaar. Antrenorul Gertjan Verbeek a trimis in teren urmatorii jucatori: Vandenbussche - Breuer, Hansson, Jeroen Drost (a€™74 Derveld), Seip - Bosvelt, Kissi (a€™74 Hanssen), Pranjici - Bruggink, Nilsson, Yildirim (a€™61 Tarvajarvi). (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.