Cinci firme s-au inscris la licitatia privind vanzarea societatii Urex Rovinari, care va avea loc azi, pretul de pornire fiind de 7,5 milioane de lei, transmite Mediafax. La licitatiile anterioare nici o societate nu a fost interesata de preluarea Ur
Cinci firme s-au inscris la licitatia privind vanzarea societatii Urex Rovinari, care va avea loc azi, pretul de pornire fiind de 7,5 milioane de lei, transmite Mediafax. La licitatiile anterioare nici o societate nu a fost interesata de preluarea Urex din cauza pretului de pornire mare, de 30 de milioane de lei, a declarat reprezentantul administratorului judiciar, Mariana Somnea.
Printre firmele care au cumparat caietul de sarcini se numara UMR SA Rovinari, Succes Nic Com Targu-Jiu, Rominex SA Timisoara, Lexistar Tg-Jiu si Metal Invest Bacau. Potrivit Mediafax, Succes Nic Com este firma care in toamna anului trecut a castigat licitatia pentru vanzarea Urex cu 7,5 milioane lei noi, pret neacceptat, insa, de Ministerul Finantelor.
Urex Rovinari are ca obiect de activitate constructiile metalice, montajele miniere in subteran si la suprafata minelor. Societatea a fost infiintata in anul 1997, prin desprinderea din fosta Regie a Lignitului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.