10 stranieri pentru Andorra Selectionerul Victor Piturca a trimis ieri telegramele de convocare celor 10 stranieri pentru meciul pe care reprezentativa Romaniei il va sustine la 17 august, la Constanta, de la ora 21:30, in compania Andorrei, in gr

10 stranieri pentru Andorra

Selectionerul Victor Piturca a trimis ieri telegramele de convocare celor 10 stranieri pentru meciul pe care reprezentativa Romaniei il va sustine la 17 august, la Constanta, de la ora 21:30, in compania Andorrei, in grupa I de calificare la CM 2006. Jucatorii nominalizati de Piturca sunt: Lobont (Ajax) - portar, Contra (Atletico Madrid), Stoican, Barcauan, Rat (toti Sahtior Donetk), Chivu (AS Roma) - fundasi, Tararache (FC Zürich), Cocis (Serif Tiraspol) - mijlocasi, Mitea (Ajax), Mutu (Juventus) - atacanti.

FC NATIONAL. Clubul din Cotroceni s-a transformat din societate non-profit in societate pe actiuni si va avea un buget de trei milioane de euro in sezonul 2005-2006. Noua societate, numita SC Fotbal Club National 2000 SA, are 10 actionari, dintre care 7 sunt fosti membri fondatori care au doar cate un procent din actiuni. Presedintele Gino Iorgulescu este actionarul principal, cu 33 de procente, urmat de oamenii de afaceri Razvan Mihalache si Constantin Iacov, cu cate 30%. Iacov va ocupa si functia de presedinte al Consiliului de Administratie si director general al clubului, care are drept obiectiv pentru noul sezon calificarea intr-o cupa europeana. In cadrul conferintei de presa de ieri a avut loc si prezentarea oficiala a jucatorilor transferati in intersezon, cea mai recenta achizitie fiind portarul Florin Prunea.
BALAN. Fundasul dinamovist Ionut Balan a devenit tata dupa ce sotia sa, Cristina, a nascut o fetita chiar in ziua in care echipa sa a castigat Supercupa Romaniei. ""Baietii mi-au facut un frumos cadou in ziua in care Cristina a nascut. Impreuna cu sotia mea am decis ca pe fetita sa o cheme Roberta-Maria"", a declarat Balan, care s-a alaturat ieri colegilor sai la antrenamente.
DINAMO. Atacantul Florin Bratu, autorul primului gol al lui Dinamo in Supercupa, le-a urat ieri rivalilor din Ghencea succes in returul cu Shelbourne. ""O sa ma uit la meciul Stelei si sper sa castige. Ar fi o tragedie ca Steaua sa nu se califice, insa eu sper sa se califice toate echipele romanesti"", a spus Bratu. In schimb, alt dinamovist, Mihaita Plesan, a declarat ca nu va urmari meciul Stelei, preferand partida amicala Poli Timisoara - Juventus. Accidentat inaintea Supercupei, Plesan isi va relua antrenamentele la sfarsitul saptamanii, fiind incert pentru prima etapa.
TENIS. Victor Hanescu si Razvan Sabau s-au calificat in turul doi al turneului de la Sopot, dotat cu premii in valoare totala de 425.250 de euro. Hanescu, cap de serie numarul 8, a trecut in runda inaugurala de spaniolul Albert Montanes, scor 7-6 (3), 5-7,
6-3, si va juca in turul doi cu Albert Costa. Sabau l-a invins cu scorul de 2-6, 6-1, 6-4 pe spaniolul Oscar Hernandez si va juca in turul doi cu rusul Igor Andreev. In urma acestor victorii, Hanescu si Sabau
si-au asigurat cate trei puncte ATP si 7.110 euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.