Echipa feminina de handbal Tomis Constanta traverseaza o perioada mai dificila din punct de vedere economic, oficialii gruparii de pe Litoral fiind obligati in aceste zile sa renunte la participarea in Cupa Romaniei, din cauza lipsei fondurilor finan
Echipa feminina de handbal Tomis Constanta traverseaza o perioada mai dificila din punct de vedere economic, oficialii gruparii de pe Litoral fiind obligati in aceste zile sa renunte la participarea in Cupa Romaniei, din cauza lipsei fondurilor financiare. Alarmant este faptul ca, din aceleasi motive, in urma cu o saptamana tehnicianul Dumitru Musi, cel care este si secund la reprezentativa tricolora medaliata cu argint la Mondialele din Rusia, a anuntat ca Tomis va sustine ambele meciuri din optimile de finala ale Challenge Cup in deplasare, pe terenul echipei azere Abu Baku. "Din pacate, situatia financiara ne-a determinat sa luam aceasta decizie. Ar fi fost mai bine sa jucam cu sanse egale, dar asta e", declara Musi de pe patul spitalului din Eforie, unde a fost internat din cauza unei crize de lombosciatica. Ieri, oficialul constantean a informat conducerea FRH ca echipa sa nu se va prezenta la meciul de azi, cu HCM Baia Mare, pentru ca, facand un simplu calcul matematic, a ajuns la concluzia ca suma necesara deplasarii la Baia Mare este mai mare decat amenda pe care trebuie s-o plateasca pentru neprezentare. "Antrenorul Musi ne-a confirmat decizia de neprezentare si, conform regulamentului, Tomis Constanta va fi amendat cu 2.000 RON", a declarat pentru Mediafax secretarul federal al Departamentului Organizatoric din FRH, Mihail Bocan. Totodata, Tomis va pierde meciul, cu 0-10, iar HCM Baia Mare se va califica in turul secund al Cupei Romaniei, faza care se va desfasura in sistem tur-retur, pe 29 martie si pe 1 aprilie. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.