Balea - Avem si noi hotel de gheataf Ieri s-a inaugurat la Balea Lac primul hotel din gheata din Romania. Situat la o altitudine de 2.034 de metri, in Muntii Fagaras, la hotel se ajunge numai cu telecabina. Costul unei camere este de 50 de dolari pe
Balea - Avem si noi hotel de gheataf
Ieri s-a inaugurat la Balea Lac primul hotel din gheata din Romania. Situat la o altitudine de 2.034 de metri, in Muntii Fagaras, la hotel se ajunge numai cu telecabina. Costul unei camere este de 50 de dolari pe noapte.
Fashion - Rochii de mireasa pentru gay
Dupa ce a trimis pe podium un model aproape gol, stilistul napolitan Gianni Molaro provoaca din nou. El a lansat o colectie de haine de nunta pentru cuplurile de homosexuali. Designerul a intrat in 1992 in Cartea Recordurilor, realizand cel mai lung voal de mireasa (328 de metri), pentru ca dupa cativa ani sa prezinte cea mai mare si mai grea rochie de mireasa (cu diametrul de 13 metri si o masa de 218 kilograme). Pentru cuplurile de barbati, stilistul propune un sacou negru cu rever din satin peste o camasa inchisa pana la gat. Cuplurile de femei se pot imbraca in rochii albe de mireasa daca vor, dar voalul, semnul supunerii, trebuie sa lipseasca, in viziunea lui Molaro.
India - Salvata de maimute
O fetita nou-nascuta abandonata
intr-un put parasit, adanc de 10 metri, a fost salvata de maimute. Primatele au inceput sa faca o galagie infernala, ceea ce a atras atentia locuitorilor din Bishnupur (200 de kilometri vest de Kolkata, India). Ei au alertat politia, iar micuta a fost scoasa din put si dusa la spital. Medicii au declarat ca bebelusul fusese nascut in urma cu doar doua zile si ca este in afara oricarui pericol. Oamenii legii au demarat o ancheta, principalii suspecti fiind chiar parintii fetitei.
Film - Brad Pitt se vrea homosexual
Brad Pitt a declarat recent ca vrea sa primeasca un rol de homosexual. Se pare ca actorul a fost incurajat de pelicula ""Brokeback Mountain"", care s-a bucurat de reactii pozitive din partea criticilor de specialitate. ""Brad stie ca va soca publicul printr-un rol de homosexual, cu atat mai mult cu cat el este preferatul multor femei"", a scris tabloidul britanic The Sun.
Cautari - Si-a gasit Sabina
Canadianul care a trimis 3.700 de scrisori catre toate Sabinele din Belgia
si-a gasit dragostea. Femeia i-a raspuns, insa nu in urma vreunei epistole. Fratele acesteia a auzit la un post de radio povestea lui Marc Lachance si a anuntat-o pe Sabine. ""A fost foarte impresionata de eforturile mele. A sunat la postul de radio respectiv, insa acolo nu lasasem decat o adresa de mail. In cele din urma, Sabine a dat de urmele firmei la care lucrez, iar cei de-acolo i-au dat numarul meu de telefon. Era foarte fericita ca m-a gasit si ea"", a declarat canadianul.
Artist - Picteaza cu barba
Artistul german Marco Figgen are o modalitate originala de a picta. El isi utilizeaza drept pensula propria barba. Figgen nu s-a mai ras de 13 ani, iar barba masoara 110 centimetri. Pretul unei lucrari variaza intre 21 si 420 de euro.

Rubrica realizata de
Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.