Curtea Martiala din SUA l-a gasit nevinovat pe puscasul marin Christopher VanGoethem, autorul accidentului in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact, Teo Peter. Potrivit publicatiei americane Daily Press, Curtea Martiala a stabilit ca VanGoe
Curtea Martiala din SUA l-a gasit nevinovat pe puscasul marin Christopher VanGoethem, autorul accidentului in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact, Teo Peter. Potrivit publicatiei americane Daily Press, Curtea Martiala a stabilit ca VanGoethem, (in fotografie alaturi de sotie) nu este vinovat de omor prin imprudenta, renuntandu-se astfel la cea mai grava acuzatie. Aceeasi masura a fost luata si in ceea ce priveste acuzatia de adulter. In schimb, el va fi condamnat pentru declaratii false si obstructionarea justitiei. Sentinta urma sa se dea la sfarsitul zilei de ieri, insa, se pare ca acuzatul nu va primi mai mult de cinci ani de inchisoare. (G. TARATA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.