In prima seara de week-end, telespectatorii pot alege sa vizioneze mai multe filme de marca. De la 20.30, pe Pro TV, „Arma mortala 3“ ni-i aduce in prim-plan pe Mel Gibson, Danny Glover si Rene Russo intr-o noua serie a celebrei comedii
In prima seara de week-end, telespectatorii pot alege sa vizioneze mai multe filme de marca. De la 20.30, pe Pro TV, „Arma mortala 3“ ni-i aduce in prim-plan pe Mel Gibson, Danny Glover si Rene Russo intr-o noua serie a celebrei comedii politiste „Arma mortala“. Ora 21.00 debuteaza cu un film foarte apreciat de critici la Festivalul de Film Venetia 2005. Este vorba de „Totul e iluminat“ (foto), unul dintre filmele in care poate fi vazut liderul trupei Gogol Bordello, Eugene Hutz. Pe Pro Cinema, de aceasta data, putem vedea, sau revedea, cuplul Tom Cruise-Brad Pitt, in „Interviu cu un vampir“, de la ora 22.00.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.