Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu, si presedintele TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu, au fost exclusi joi seara din partid. Potrivit unor surse din PSD citate de Mediafax, Stefanescu a fost exclus deoarece a creat probleme de imagine
Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu, si presedintele TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu, au fost exclusi joi seara din partid.

Potrivit unor surse din PSD citate de Mediafax, Stefanescu a fost exclus deoarece a creat probleme de imagine partidului, iar Vlad Dumitrescu, pe motiv ca nu ar reprezenta tinerii din organizatie. Codrin Stefanescu a acuzat ieri conducerea centrala a partidului de faptul ca gireaza, cu buna stiinta, situatia filialei bucurestene, ai carei membri sunt sanctionati pe baza unor motive ""puerile"". Sursele citate sustin ca un alt motiv pentru excluderea lui Stefanescu a fost ca nu i-a fost gasita cererea de transfer la organizatia Sectorului 3. ""Curatenia in PSD a inceput prin excluderea tinerilor"", a mai spus Stefanescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.