Traficul vehiculelor grele pe DN1 va fi permis de luni pana vineri intre orele 22.00 si 6.00 pana la refacerea DN1A, a stabilit Guvernul in sedinta de ieri. Decizia a fost luata dupa ce Executivul a analizat modul in care se desfasoara traficul greu
Traficul vehiculelor grele pe DN1 va fi permis de luni pana vineri intre orele 22.00 si 6.00 pana la refacerea DN1A, a stabilit Guvernul in sedinta de ieri. Decizia a fost luata dupa ce Executivul a analizat modul in care se desfasoara traficul greu pe DN1A. Ministerul Administratiei si Internelor si cel al Transporturilor vor modifica ordinul comun dat in acest sens. Camioanele grele nu pot circula intre Bucuresti si Brasov deoarece traficul pe DN1 este restrictionat, iar pe ruta alternativa, DN1A, au fost impuse restrictii de tonaj la Sacele si la podul de la Stancesti. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.