A aparut in sfarsit primul Tango pe 2006. Ca de obicei, revista e o permanenta provocare la reconsiderarea valorilor feminine si feministe. Gabi Szabo spune fara ocolisuri de ce s-a retras din sport, cum a evoluat relatia cu antrenorul ei si ce a
A aparut in sfarsit primul Tango pe 2006. Ca de obicei, revista e o permanenta provocare la reconsiderarea valorilor feminine si feministe.

Gabi Szabo spune fara ocolisuri de ce s-a retras din sport, cum a evoluat relatia cu antrenorul ei si ce are de gand sa faca de acum incolo: ""Eu nu am 1,80, nu sunt Claudia Schiffer, sa fim seriosi... Nu as putea suporta sa vina la mine barbatul meu si sa-mi spuna: «Ia pachetul asta de tigari si taci din gura!»"". Catalin Botezatu isi da jos masca si accepta sa spuna tot. Despre durerea de a fi fost parasit si despre adulter, despre copilul la care a renuntat si despre femeia care l-a tradat: ""Bucurestiul este un pat imens, ale carui cearsafuri nu s-au schimbat de foarte mult timp. Toata lumea si-o trage cu toata lumea, si la propriu, si la figurat, toata lumea incearca sa fure iubitul sau iubita celuilalt, este o goana incredibila dupa bani si dupa imagine. Eu insumi am furat sotiile unor domni carora nu le prea mai pasa de ele. Si iata ca platesc acum atat de greu"".
INTRE SEAGAL SI TIRIAC. Exotica Ileana Lazariuc te priveste de pe coperta intr-o ipostaza provocatoare, pentru ca in interior s-o descoperi blanda, modesta si neprefacuta. Intr-un material amplu, realizat de Miron Manega, ea povesteste despre intalnirea cu Steven Seagal, ca si despre iubirea pentru Ion Ion Tiriac: ""A durat vreo doua-trei luni pana sa fim impreuna. Eu eram suspicioasa, il tratam ca pe un baiat de bani gata, arogant si plin de fite. Pana la urma m-a cucerit. Iar acum, dupa despartire, am ramas in relatii civilizate. Si, ca sa lamuresc si problema maritisului, nu, nu ne casatorim"".
Virgil Iantu isi explica insa cu lux de amanunte de ce iubeste el femeile (mai ales pe doua dintre ele!), Mbela, prezentatoarea de culoare, povesteste cum a pus la cale evadarea sotului ei dintr-o inchisoare congoleza si refugierea in Romania, iar reportajul lunii aduce in atentie copiii cu probleme speciale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.