Peste 140 de mii de persoane si au fost beneficiat, anul trecut, de ajutor din partea Arhiepiscopiei Bucurestilor, prin intermediul programelor sociale care au vizat acordarea de asistenta medicala, hrana si adapost. In cadrul lucrarilor anuale ale A
Peste 140 de mii de persoane si au fost beneficiat, anul trecut, de ajutor din partea Arhiepiscopiei Bucurestilor, prin intermediul programelor sociale care au vizat acordarea de asistenta medicala, hrana si adapost. In cadrul lucrarilor anuale ale Adunarii Eparhiale a Arhiepiscopiei Bucurestilor, desfasurata, joi, la Palatul Patriarhiei, sub presedintia Patriarhului Teoctist, a fost analizata, in comisii, activitatea pastoral-misionara, sociala si culturala a parohiilor si manastirilor din cadrul Arhiepiscopiei. Au fost adunati, prin contributia credinciosilor si a clerului, 184.620 de lei noi, de care au beneficiat, sub forma de alimente, imbracaminte, rechizite, medicamente, precum si de servicii, 141.503 persoane si 18.029 familii. Cei ajutati au fost inclusi in cele 15 programe sociale ale Centrului Eparhial, precum si in cele 72 de programe ale parohiilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucurestilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.