Este una dintre cele mai apreciate interprete din Romania. Este multumita ca, atunci cand se fac comentarii rautacioase la adresa ei, acestea nu sunt legate niciodata de felul in care canta. Narcisa Suciu implineste astazi 31 de ani. ""Ritmul ti
Este una dintre cele mai apreciate interprete din Romania. Este multumita ca, atunci cand se fac comentarii rautacioase la adresa ei, acestea nu sunt legate niciodata de felul in care canta. Narcisa Suciu implineste astazi 31 de ani. ""Ritmul timpului meu il da cresterea fiicei mele""
""Primesc noul an cu mare bucurie! Poate ca asta va fi cel mai bun an din viata mea! Am sa ma trezesc la 6:30, am sa o duc pe Daria (n.r. - fetita Narcisei) la scoala si la ora 12:20 am sa ma duc s-o iau. Asta e sigur. In rest... habar n-am. Nu mi-am facut nici un fel de planuri. Au fost mai multe aniversari speciale. Acum imi amintesc insa de cea din 2003, cand am inchiriat un club «la moda» din Bucuresti si mi-am invitat toti prietenii acolo. Cred ca au fost cam 80-100 de oameni... Mi-a placut foarte tare, pentru ca au fost oameni cu varste cuprinse intre 9 si 64 de ani, din diverse «bresle» si medii. Ritmul timpului meu il da cresterea fiicei mele. Deci, de sapte ani incoace timpul curge altfel. Fiica mea este cea mai mare implinire a vietii mele. Pentru ca este un omulet foarte simpatic si foarte serios, cu o mare doza de bun-simt si cu o maturitate rar intalnita la oamenii de varsta ei. Pe plan profesional, faptul ca am reusit sa ma imprietenesc cu oamenii alaturi de care lucrez, ca reusesc sa castig bani din ceea ce imi place sa fac. Cand se fac comentarii rautacioase la adresa mea, acestea vizeaza mai mereu aspecte legate de felul in care arat, in care ma imbrac, in care imi sta parul, si niciodata felul in care cant sau ce cant. Intelegeti ce vreau sa spun? Nici unul dintre regretele mele nu are legatura cu ce as fi putut sa fac sau am facut si nu trebuia. Nu am astfel de regrete. Cred insa ca, daca ma nasteam putintel mai devreme, prin a€™50-a€™55, era altceva... Eu cant de foarte mica, adica de la 7-8 ani. Totul a curs pur si simpu. Si a fost o multime de persoane care m-au ajutat si indrumat. Nu neaparat influentat... Cea mai mare dorinta a mea este: sanatate la cap si la trup pentru toata lumea!!! In plan real sper sa reusesc sa-mi gasesc casa la care visez... Ce as schimba in viata mea? Declaratia de avere... Cel mai bun sfat pe care l-am primit a fost: «Fa copilul acesta, acum!». Cu varsta mea ma impac minunat! Cred ca nu a trecut timpul degeaba pe langa mine! Cel mai frumos cadou primit la o zi de nastere a fost lansarea albumului «Cantece din Tara de Sus», in 1998, la Teatrul Mic. Cine a fost acolo stie de ce. De ziua mea ma simt fericita! Abia astept sa spun: «Am 31 de ani!». «Pe bune?!»."" (Cristina Ologeanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.