Show cu trupuri pictate Un manechin din China isi etaleaza trupul pictat intr-un restaurant din Nanjing (provincia Jiangsu din estul Chinei). Autoritatile municipale au interzis show-urile cu fete goale in public. Drept pentru care s-a apelat la p

Show cu trupuri pictate

Un manechin din China isi etaleaza trupul pictat intr-un restaurant din Nanjing (provincia Jiangsu din estul Chinei). Autoritatile municipale au interzis show-urile cu fete goale in public. Drept pentru care s-a apelat la pictarea trupurilor.

""Mowgli"" de Rusiaf

In regiunea Stavropol, din sudul Rusiei, a fost descoperit un mic ""Mowgli"", care traia intre caini fara stapan. ""Copilul a fost gasit printre caini. La 4 ani si jumatate, baiatul stie numai cinci cuvinte elementare, in rest mormaie si latra"",
a declarat un responsabil de la Inspectia pentru problemele minorilor din Rusia.

Londra - Arta fluorescenta
Femeia din imagine admira una dintre lucrarile americanului Dan Flavin. Operele artistului, decedat in 1996, sunt expuse la Galeriile Hayward din Londra. Flavin este cunoscut drept una dintre cele mai inovatoare figuri ale secolului al XX-lea. El a utilizat in operele sale lumina fluorescenta.
Disparitie - Au ratacit o sculptura de 38 de tone
Un important muzeu din Madrid a admis ca a pierdut o sculptura masiva din otel ce cantareste 38 de tone. Imensa statuie, creatie a sculptorului Richard Serra, a fost achizitionata de Muzeul Regina Sofia din Madrid cu peste 200.000 de dolari. In 1990, opera de arta a fost dusa in depozitul unei companii specializate in depozitarea de opere de arta de dimensiuni mari. Dar cand muzeul a cautat sculptura pentru a o expune din nou, nimeni nu a stiut de unde sa o ia. Politia investigheaza acum disparitia operei.

Amici - Sarpele s-a imprietenit cua€¦ hrana
Ingrijitorii Gradinii Zoologice Mutsugoro Okoku din Tokyo au fost surprinsi sa constate faptul ca sarpele de casa Aochan s-a imprietenit la catarama cu hrana - hamsterul Gohan. Dupa ce a refuzat sa consume mai multi soareci inghetati, responsabilii gradinii au hotarat sa hraneasca reptila cu ""prospatura"". Insa, in loc sa-l consume cat ai clipi, Aochan l-a transformat pe Gohan in companion. De atunci, cele doua necuvantatoare impart fara probleme aceeasi cusca. Mai mult, sarpele s-a obisnuit cu soriceii congelati.
Granita - Hotel austriac cu acoperis in Cehia
Un hotel din Austria a primit ordinul de a demonta o parte din acoperis, intrucat acesta ""atarna"" in spatiul teritorial al tarii vecine, Cehia, relateaza Rompres. Cu toate acestea, Dietmar Hehenberger, proprietarul hotelului situat in regiunea Guglwald la doar 100 m de granita cu Cehia, refuza sa se supuna ordinului. El sustine ca pe acea parte au fost instalate panouri solare, iar asezarea lor in alt loc
i-ar scoate din buzunar mai multe mii de euro. Cand ploua, apa de pe acoperisul hotelului se scurge pe teritoriul ceh, incalcand astfel un acord international, conform caruia spatiul de toleranta al unei granite este de doar 1 m latime.
Revenire - James Bond, din nou in Aston Martin
Urmatoarea masina pe care o va conduce legendarul James Bond va fi creatia producatorilor britanici de masini de lux de la Aston Martin, prima astfel de masina condusa de James Bond fiind pentru ""Goldfinger"", in 1964. De-a lungul carierei, agentul 007 a condus un Lotus Esprit Turbo care se putea autodistruge, un BMW 750 iL echipat cu mitraliera si o Honda rickshaw cu trei roti. Aston Martin DBS este masina pe care o va conduce James Bond in cel mai nou film despre aventurile agentului 007, ""Casino Royale"", care va avea premiera in cursul acestui an, a anuntat compania producatoare de automobile.
Germania - Greenpeace, in actiune
Activistii Greenpeace au participat la ridicarea cadavrului unei balene esuate in portul Tonnenhof de langa Warnemuende (nordul Germaniei). Balena, lunga de 18 metri, a fost dusa la Muzeul Oceanului din Stralsund.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.