Romania este tratata in prezent ca o tara care nu mai are nimic spectaculos de anuntat, fiind deja privita ca o tara din Uniunea Europeana, a declarat secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice, Claudiu Doltu. "Perceptia mediului de afaceri
Romania este tratata in prezent ca o tara care nu mai are nimic spectaculos de anuntat, fiind deja privita ca o tara din Uniunea Europeana, a declarat secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice, Claudiu Doltu. "Perceptia mediului de afaceri strain este ca Romania are deja o economie stabila si merge constant spre aderare, cu atractibilitate mare pentru investitii. Este o mare diferenta fata de acum cativa ani, iar in prezent suntem exact in postura in care erau Polonia sau Ungaria inainte de aderare", a spus Doltu, comentand dezbaterile din seminarul la care a participat ca invitat, in cadrul Conferintei Euromoney de la Viena.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.