Vasile Siman, patronul Sportului Studentesc, a dezvaluit ca "Poli" Timisoara si Rapid sunt interesate de atacantul Ionut Mazilu (foto stanga). "Sunt doar discutii, n-au fost oferte. Unii sunt mai directi, altii sunt mereu in tatonari. Nu pot sa zic c
Vasile Siman, patronul Sportului Studentesc, a dezvaluit ca "Poli" Timisoara si Rapid sunt interesate de atacantul Ionut Mazilu (foto stanga). "Sunt doar discutii, n-au fost oferte. Unii sunt mai directi, altii sunt mereu in tatonari. Nu pot sa zic ca unii sunt in avantaj. Poate maine se rezolva sau poate nu, nu stiu. Nu putem sa propunem altor cluburi jucatori. Majoritatea stiu adresa noastra, stiu numerele de telefon, deci cine doreste fotbalisti de la noi poate sa sune. La Sportul orice se discuta", a explicat patronul gruparii din Regie. In aceeasi ordine de idei, trebuie mentionat ca Rapidul si-a aratat clar interesul pentru Mazilu, in eventualitatea plecarii lui Daniel Niculae, in timp ce Timisoara a anuntat, dupa achizitionarea lui Plesan, ca si-a incheiat campania de transferari din Divizia A. Siman a negat ca banatenii ar fi propus un schimb Mazilu - Bucur plus o suma de bani: "Nu e adevarat. S-a propus Mansour. Apoi am fost intrebat ce jucator vreau, si de aici am inteles eu ca s-ar putea ca ei sa se refere la Bucur. Dar Bucur nu putea sa vina la Sportul avand in vedere conditiile salariale pe care le are acolo". Patronul Sportului i-a luat apararea lui Gigel Bucur, jucator despre care s-a zvonit ca duce o viata de noapte agitata. "Se tot spune ca Bucur ar bea, ca ar fi fost pe nu stiu unde, dar e comic. El nici nu iese din casa. E un baiat nu serios, foarte serios, care nu-si permite sa faca astfel de lucruri", a mentionat Siman. Altfel, acesta a adaugat ca si fundasul Stelian Stancu se afla in vizorul unei formatii, pe care insa nu a nominalizat-o: "Daca se va face sau nu transferul sau depinde de ei. Eu n-am cerut nimic de la nimeni. Eu pot sa spun da sau nu atunci cand exista o oferta". Siman a anuntat ca Sportul va face achizitii doar in eventualitatea in care va vinde jucatori. "Suntem in discutii pentru 5-6-7 jucatori de Divizia B si chiar C, care sunt sub observare. Exista dintre ei si una sau doua certitudini, dar acum suntem in asteptare", a adaugat oficialul din Regie.
Multescu prezentat
Gigi Multescu a fost prezentat oficial ieri ca antrenor principal al Sportului Studentesc si a semnat un contract pana la finalul campionatului cu drept de prelungire pentru inca doua sezoane. Siman a spus ca Multescu nu are un obiectiv anume si ca important este ca echipa sa joace fiecare meci la victorie. Antrenorul a precizat ca adevarata provocare o reprezinta ocuparea unui loc de Cupa UEFA. "Obiectivul e ca fiecare meci sa-l abordam la victorie", a spus Multescu, adaugand ca va incerca sa imprime echipei un stil ofensiv. Noul antrenor al Sportului Studentesc a afirmat ca lotul de jucatori ar mai avea nevoie de unele completari. "Mai sunt posturi descoperite, care mai necesita dubluri. De exemplu la stoperi, unde suntem descoperiti pentru ca avem jucatori accidentati", a spus Multescu. Acesta va fi ajutat de secunzii Cezar Zamfir si Costel Pana, antrenorul cu portarii Gheorghe Niculescu si preparatorul fizic Yukceel Yesilova. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.