Presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat sambata ca Daniel Pancu (foto) (28 de ani) si Viorel Moldovan (33 de ani) vor evolua din retur pentru echipa pregatita de Razvan Lucescu. Pancu, aflat sub contract cu gruparea turca Besikta
Presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat sambata ca Daniel Pancu (foto) (28 de ani) si Viorel Moldovan (33 de ani) vor evolua din retur pentru echipa pregatita de Razvan Lucescu. Pancu, aflat sub contract cu gruparea turca Besiktas Istanbul, va fi imprumutat la Rapid pana la finalul sezonului. "Imprumutul sau pana in vara este rezolvat. Pancu este in aceste zile in tara, am discutat cu el si a acceptat sa joace la noi. In cateva zile vom discuta si cu cei de la Besiktas, dar nu cred ca vor fi probleme din acest punct de vedere. Pana in vara il vom plati noi, pentru ca va juca la Rapid, asa este si normal", a afirmat Dinu Gheorghe. Oficialul rapidist a mentionat ca ar dori ca Pancu sa fie transferat definitiv la Rapid. "As vrea sa-l aducem definitiv inapoi, pentru ca avem nevoie de un jucator de valoarea lui, dar aceste lucruri le vom pune la punct la sfarsitul sezonului", a subliniat Gheorghe. Presa turca a scris sambata ca Besiktas este gata sa-l cedeze pe Pancu gratis oricarui club care isi va manifesta interesul pentru serviciile fotbalistului roman. Presedintele rapidist a afirmat ca si transferul lui Viorel Moldovan de la "Poli" Timisoara este ca si perfectat. "Transferul sau la Rapid este sigur. Ne-am inteles cu cei de la Timisoara", a declarat Dinu Gheorghe. Intrebat daca in schimbul venirii lui Moldovan la Timisoara va pleca vreun jucator de la Rapid, Dinu Gheorghe a raspuns: "Nici pomeneala sa facem vreun schimb de jucatori. Nu pleaca nici Badoi, nici vreun alt jucator. De la Rapid nu mai pleaca nimeni". Viorel Moldovan este la Bistrita, unde s-a aflat saptamana trecuta pentru a fi prezent la inmormantarea tatalui sau, iar maine se va alatura lotului condus de Razvan Lucescu. "Speram sa faca si Pancu acelasi lucru", a mai spus Dinu Gheorghe. Contactat telefonic, antrenorul rapidist Razvan Lucescu nu a dorit sa comenteze pe marginea ultimelor achizitii. "Eu acum am iesit de la antrenament. Nu stiu nimic si nu vreau sa vorbesc pana nu discut cu cei din conducere", a spus Lucescu.
Moldovan: "Vreau performanta cu Rapid"
Foto: Mediafax Viorel Moldovan (foto) s-a declarat incantat de perfectarea transferului sau la Rapid. "Dupa atatea necazuri, ma bucur ca voi putea juca la Rapid. Am discutat cu Copos si mi-a spus ca s-a rezolvat. Sper sa obtin performante cu Rapid. Multumesc si Timisoarei ca m-a inteles. A fost o perioada placuta pe care am petrecut-o in Banat si nu regret nimic din ce a fost. Le urez succes celor de la Timisoara. Asta este, viata merge inainte", a spus Moldovan.
Pentru atacantul de 33 de ani, "Poli" Timisoara va primi o suma in jurul a 150.000 de euro, bani pe care i-a cheltuit cu fostul international roman in perioada de contract.
Pancu: "Revin la echipa mea de suflet"
Daniel Pancu este si el fericit pentru revenirea in Giulesti. "M-am inteles cu cei de la Rapid si sunt fericit ca revin la echipa mea de suflet. Imi pare rau doar ca nu voi putea juca in Cupa UEFA. Nu mai am drept de joc pentru Rapid deoarece am evoluat in cupele europene pentru Besiktas", a spus Pancu. "Ronaldo din Giulesti" va primi 75.000 de euro pana in vara, perioada in care va juca la Rapid sub forma de imprumut. Besiktas este gata sa-i acorde insa transferul, daca Pancu va renunta la 250.000 de euro, bani pe care ii mai are de primit, varianta destul de putin probabila. Pancu revine la Rapid dupa trei ani si jumatate petrecuti la Besiktas, echipa cu care a castigat campionatul Turciei in 2003. Pancu mai are contract cu gruparea din Istanbul pana in vara anului 2007 si a ratat in aceasta iarna un transfer la Al Ittihad, echipa din Arabia Saudita antrenata de Iordanescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.