Bogdan Popescu, directorul postului de radio "Total Sport FM", care a preluat drepturile de transmisie radiofonica a meciurilor Nationalei pentru doi ani, a declarat ieri ca problema ariei de acoperire va fi rezolvata pana la prima partida a "tricolo
Bogdan Popescu, directorul postului de radio "Total Sport FM", care a preluat drepturile de transmisie radiofonica a meciurilor Nationalei pentru doi ani, a declarat ieri ca problema ariei de acoperire va fi rezolvata pana la prima partida a "tricolorilor". "Deocamdata, e drept, emitem doar in Bucuresti si in imprejurimi. Totusi, in doua-trei luni vom acoperi Transilvania si Banatul, iar pana la primul meci al Nationalei vom acoperi toata tara", a spus Popescu. Totusi, acesta recunoaste ca in contractul cu FRF nu exista o clauza privind acest aspect: "Avem un punct la care se stipuleaza ca noi vom mari aria de acoperire, insa eu pot da asigurari ca vom avea acoperire nationala". Altfel, Popescu a precizat ca, pe langa cele 60.000 de euro pe care FRF ii incaseaza in fiecare an de contract, federatia a primit si minute de publicitate care pot aduce inca 30.000 de euro pe sezon. Directorul de la "Total Sport FM" a mai spus ca nu intelege acuzatiile aduse de reprezentantii Radio Romania Actualitati, post care a transmis pana acum meciurile Nationalei. Ei au Divizia A si nu transmit decat doua meciuri pe etapa. La meciurile Nationalei s-a intamplat sa transmita doar repriza a doua, iar amicalul cu Nigeria nu l-au transmis deloc", a mai spus Popescu. Acesta a negat si eventualitatea unui "troc" intre "Total Sport FM" si RRA, astfel incat postul national sa poata transmite meciurile Nationalei in schimbului unor partide din Divizia A. "Nu vindem nimic! Am luat aceste meciuri pentru noi. Vom transmite inclusiv partidele de tineret si de juniori ale Nationalei", a precizat Popescu. Astazi, de la ora 12, directorul general al FRF, Ionut Lupescu (foto), va sustine o conferinta de presa la Casa Fotbalului pe tema acestor drepturi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.