Moneda nationala a revenit pe crestere in raport cu euro, sustinuta de vanzarile de valuta operate de clientii bancilor, in special straini, desi volumele transferate au fost inferioare celor din sedintele precedente, transmite Mediafax. Primele tran
Moneda nationala a revenit pe crestere in raport cu euro, sustinuta de vanzarile de valuta operate de clientii bancilor, in special straini, desi volumele transferate au fost inferioare celor din sedintele precedente, transmite Mediafax. Primele tranzactii ale zilei interbancare au fost incheiate in intervalul 3,6270 - 3,6420 lei/euro, iar cotatiile au crescut usor pana la un maxim de 3,6400 - 3,6450 lei/euro. Dupa acest nivel, clientii s-au pozitionat pe vanzare de valuta, iar cursul a coborat pana la 3,6280 - 3,6330 lei/euro. BNR a anuntat un curs de referinta de 3,6302 lei/euro, cu 0,9 bani sub raportul de schimb publicat in sedinta precedenta. Pe de alta parte, aprecierea dolarului pe pietele internationale s-a tradus si pe piata interna printr-o crestere a raportului de schimb, moneda americana revenind peste nivelul de 3 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.