Executivul a decis suplimentarea cu 1.500 de posturi la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale pentru cresterea capacitatii administrative a Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura, institutie cu rol important in procesu
Executivul a decis suplimentarea cu 1.500 de posturi la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale pentru cresterea capacitatii administrative a Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura, institutie cu rol important in procesul de pregatire a aderarii la UE.
Posturile vor fi suplimentate incepand cu data de 1 februarie, operatiunea presupunand redistribuirea de posturi si fonduri de la alti ordonatori principali de credite.
Ordonatorii principali de credite vor transmite la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, in termen de 15 zile de la adoptarea hotararii de Guvern, situatia privind posturile disponibile si finantarea aferenta.
Ministerul Finantelor Publice va introduce, la propunerea ordonatorilor principali de credite, modificari in structura bugetului de stat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.