Volkswagen, cel mai mare producator european de autovehicule, va avea nevoie de cel putin cinci ani pentru a-si restructura activitatea, potrivit lui Wolfgang Bernhard, directorul companiei, citat de Reuters. Bernhard a afirmat ca cea mai grea perioa
Volkswagen, cel mai mare producator european de autovehicule, va avea nevoie de cel putin cinci ani pentru a-si restructura activitatea, potrivit lui Wolfgang Bernhard, directorul companiei, citat de Reuters. Bernhard a afirmat ca cea mai grea perioada se va finaliza in urmatorii trei ani, dar chiar si dupa acest interval rezultatele grupului vor ramane nesatisfacatoare, in pofida masurilor de reducere a costurilor. Oficialul a aratat insa ca pana in 2011 Volkswagen va avea noi modele care sa raspunda mai eficient cerintelor clientilor. Compania intentioneaza sa-si diminueze cheltuielile pana in 2008 cu patru miliarde de euro. De asemenea, grupul are in vedere castigarea a doua miliarde de euro de pe urma eficientizarii activitatilor de vanzare si marketing. Bernhard a aratat ca Volkswagen analizeaza toate operatiunile sale si cauta metode pentru imbunatatirea sau externalizarea acestora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.