O garsoniera intr-un bloc nou construit, pe Valea Prahovei, costa circa 30.000 de euro, apreciaza reprezentantii Eurisko. Adica mai ieftin ca una din Bucuresti, in cartierul 1 Mai, spre exemplu, unde acum o garsoniera costa in medie 38.000 de euro, s
O garsoniera intr-un bloc nou construit, pe Valea Prahovei, costa circa 30.000 de euro, apreciaza reprezentantii Eurisko. Adica mai ieftin ca una din Bucuresti, in cartierul 1 Mai, spre exemplu, unde acum o garsoniera costa in medie 38.000 de euro, sau in Baba Novac - unde pretul atinge 37.000 de euro.
Preturile locuintelor pe Valea Prahovei oscileaza intre 30.000 de euro (o garsoniera intr-un bloc nou construit) si 300.000 de euro (o vila cu sase camere si teren cu o suprafata de 900 de metri patrati din Sinaia). Potrivit datelor companiei, pe fondul unei cereri superioare ofertei si dezvoltarii infrastructurii si a utilitatilor, preturile proprietatilor din zona cresc in fiecare an, iar cele mai cautate locuinte sunt casele de vacanta cu trei sau patru camere, apartamentele de vacanta in blocuri noi, hotelurile si pensiunile.
Valea Prahovei va deveni cu adevarat profitabila, din punct de vedere imobiliar, in urmatorii ani, cand proiectele de infrastructura vor fi finalizate, iar investitiile in turism vor determina conectarea statiunilor prin partii de schi si transport prin cablu, apreciaza reprezentantii Eurisko.
Referitor la proiectele rezidentiale, Eurisko mentioneaza ca in Azuga a inceput, anul trecut, construirea unui cartier format din cinci duplexuri, vandut din faza de proiect, la Sinaia trei blocuri cu apartamente au fost finalizate recent, iar pentru perioada urmatoare sunt prevazute constructia unui cartier care va include 10 vile si a altor doua blocuri, ambele obiective in Predeal.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.